diumenge, 10 de maig del 2015

1ª Sessió mare- Said

Ens hem trobat a una petita sala la mares del Said, el Said i jo mateixa. Primer hem ensenyat el calendari que havíem elaborat del mes d’abril. Hem repassat els dies de la setmana, tot verbalitzant-los, hem comptat tota la sèrie numèrica del mes de l’1 al 31. Hem comprovat que havíem enganxat un dibuix a tots els dimarts i dijous que són els dies que el Said assisteix al Centre Obert, repassat els caps de setmana i els dies de festa. Hem parlat amb la mare si
aquest mes hi ha alguna data important que puguem escriure al calendari com algun aniversari, visita al metge... la mare ens ha dit que no.  El Said i jo li hem explicat a la mare que tindran uns gomets i han d’anar posant un gomet a cada dia que passa.
La comunicació amb la mare es fa difícil, perquè m’és difícil arribar a discernir si realment compren la consigna. Tot i així valoro positivament, l’actitud del Said que després que haguem fet ja dos calendaris i de veure que altres nens i nenes també el volen fer i el valoren, ha acceptat el recurs i fins i tot sembla que li agrada.  Tot i les dificultats de comprensió d’ambdós, penso que la repetició serà un factor clau perquè el recurs obtingui el seu resultat.
Després, com que faltava una estoneta curta per l’hora de marxar, he preguntat al Said que volia fer i ha demanat jugar al Rumikub (joc al que havíem jugat en una de les sessions grupals). Així que hem jugat els tres plegats. El joc ha anat força bé i la sessió ha estat tranquil·la. Penso que hem marxat els tres força contents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada