dimarts, 14 d’abril del 2015

Calendari d'Abril

Avui hem acabat el calendari d'Abril amb el Said i hem fet una petita sessió la mare, el Said i jo per tal d'explicar-li el que haviem fet, donar-li les indicacions per fer el seguiment a casa i anotar conjuntament dates importants familiars al calendar: visites al metge, excursions, aniversaris... 
Amb el Said hem repassat els dies de la setmana i hem repassat la sèrie numèrica. En la sèrie numèrica presenta dificultats, sobretot del 10 al 20 que no sap enumerar-la. També ha mostrat certes dificultats en seguir l'ordre del calendari d'esquerra a dreta i de dalt a baix. Si tenim present que el Said cursa 2n de primària, ens adonem que les dificultats són importants. 
La mare també ha mostrat dificultats en la sèrie numèrica i en els dies de la setmana. Això em fa pensar que el recurs no serà del tot òptim. A més la situació actual de la mare, separada i a punt de perdre el seu pis i buscant una habitació per compartir, fa que aquest potser no sigui el millor per fer un seguiment del calendari a casa.
De tota manera, el calendari, ha motivat força al Said, per la qual cosa, la repetició mensual d'aquest, pot ser una bona manera d'anar repassant la sèrie numèrica, els dies de la setmana i així anar ampliant el vocabulari, una de les seves grans necessitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada