divendres, 10 d’abril del 2015

Juguem plegats: 3ª Sessió

A la tercera sessió han assistit dos referents familiars: la mare de la Sílvia i la mare de la Sònia. Hem jugat a la OCA GEGANT, a petició dels infants, i després una estona al BINGO. 
Alguns nens, sobretot el Said, s'han queixat quan canviàvem de joc al bingo, dient que volien continuar jugant a la oca. No obstant considerem important motivar els infants a conèixer nous jocs, ja que acostuma a passar que després de jugar-hi una vegada després ja volen repetir. 
La mare de la Sílvia ha continuat en la seva línia de participació positiva, motivant-la i ajudant-la a seguir les normes amb entusiasme. 
La mare de la Sònia, ha tingut també una actitud positiva.  La Sònia és una nena de 5 anys amb força dificultats d'aprenentatge i comprensió. La seva mare també presenta dificultats i no sabia jugar ni a la oca ni al bingo. Ha acompanyat a la nena silenciosament i l'ha anat ajudant en les coses que ella sabia i la nena no. Al finalitzar la sessió ha entès bastant les dinàmiques del joc, cosa que caldria comprovar jugant als mateixos jocs un altre dia, ja que la repetició li donarà més seguretat i farà que puguin reproduir els jocs a casa. L'assistència d'aquesta mare, per les característiques del cas, seria imprescindible per les sessions, però ens està resultant difícil el compromís d'assistència per part de la mare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada