divendres, 10 d’abril del 2015

Observacions i reflexions sobre la 1ª Sessió


A la reunió d'equip, hem acordat que faré una transcripció de les observacions que anem fent a les sessions per tal que aquesta ens doni pistes cap a on hem de dirigir la nostra atenció i comentaris per tal que la relació entre infants i famílies pugui ser més afectiva i des de la cura dels adults vers als petits i el reconeixement de les actituds positives dels infants. 
Els infants han tingut molt bona actitud. En tot moment han fet cas de les consignes i es notaven motivats i contents de que els pares vinguessin a jugar una estona amb ells al centre.
  • MARE SÍLVIA: ens ha cridat l’atenció que en tot moment motivava la nena, li parlava en positiu i era el seu centre d’atenció.
  • MARE SAID: la mare del Said  s’ha mostrat una mica tensa, sobretot al principi i vigilant que el nen ho fes tot correctament, utilitzant el no en diverses ocasions. El Said s’ha portat molt bé i la mare s’ha anat relaxant i poc a poc, ha deixat de fer comentaris.
  • PARE JAIRO: ens ha cridat l’atenció que el pare mostrava constant preocupació perquè el nen no ho fes bé. Aquesta preocupació l’hem observat amb constants comentaris vers al nen:
-       No, así no.
-       Pero no lo tires hacia allí.
En canvi no verbalitzava cap felicitació. La seva actitud era més aviat de preocupació constant, com esperant que el nen fes alguna cosa malament.  
El pare del Jairo ha proposat fer una sessió d’esports que ell mateix prepararia pels infants. Hem parlat que pugui ser al pati d’abaix del centre, tot i que ell demanava una pista d’esports. 

Amb aquestes observacions ja comencem a intuir una línia de treball amb cada família durant les sessions. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada