diumenge, 12 d’abril del 2015

Intervenció Individual: calendari

Una de les activitats pensades per dur a terme amb el Said és un calendari per tal de treballar globalment diferents aspectes. Aquest treball es fa, d'una banda, amb el Said, al centre obert, i amb la mare en les sessions que tindrem conjuntes mare-nen-psicopedagoga en pràctiques. El calendari es treballarà amb els dos al centre i se l'enduran a casa.
Dijous, amb el Said, vam realitzar el calendari d'Abril, i vam treballar:
- Els dies de la setmana, verbalitzant-los i cantant la cançó dels dies de la setmana. Vam assenyalar els dies que passen coses significatives. Vam enganxar un gomet estrella als caps de setmana, i el logo del centre a tots els dimarts i dijous que són els dies que el Said assisteix al centre.
- Vam repassar tots els números de l'1 al 30, enumerant tots els dies del mes i aturant-nos al dia 23, on vam enganxar un dibuix per indicar la festivitat de Sant Jordi.
Vam fer extensiva l'activitat a tots els infants que també van voler fer el calendari, i s'hi van sumar bastants.
La setmana vinent a la sessió conjunta mare-fill, treballarem el calendari amb la mare i l'infant per tal de donar les consignes per treballar a casa.
La valoració de la posada en marxa d'aquest recurs ha estat positiva. El Said l'ha rebut força content i altres infants també han valorat l'activitat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada